Bloggers Paling Rajin Komen April 2014




Mula-mula, nak minta maaf sebab bulan lepas tidak berkesempatan nak update senarai bloggers yang paling rajin komen bagi Mac 2014. Tapi bulan ni, haaa ada senarai untuk bulan April. Jangan risau!


Ini adalah screenshot dari sidebar blog ini semalam tepat jam 11.59 malam. Nampak tak siapa di tangga teratas itu? Hehehe. Jom usha blog mereka satu persatu. Tak ramai, 5 orang sahaja.

Farah Waheda Wahid - http://www.bubblynotes.com/ 
Gee Lion - http://diaridandelion.blogspot.com/ 
Naniey Jemiey - http://upsidesdown.blogspot.com/ 
Hafiza AizZawa - http://ourmemoria.blogspot.com/
sYiRa LoKMaN - http://syiralokman.blogspot.com/
Saya nak ucapkan terima kasih kepada semua yang komen, tak kira lah mereka tersenarai dalam 5 teratas atau tidak dan juga kepada silent reader saya selama ini sebab kalau tak ada kamu semua blog ini tak akan hidup. Adios! 


5 Komen:

Nur Madihah berkata...

singgah sini :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Mereka yang tersenarai tu memang sangat peramah :))

kak ina kl berkata...

salam ziarah
oh rupanya kamu ni blogger
apa apa nanti kita chat kat fb yer

Amy J berkata...

tahniah :)

nik ros berkata...

tahniah pada yg termasuk dlm senarai.

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*