Buat Kerja Dengan Gembira

How To Love Your Job
sumber infographic


Bila apa yang kita buat tu kita suka lagi senang tau nak siap. Benda ni terbukti macam masa kat sekolah dulu, saya suka sangat subjek Math so biasanya kalau buat homework Math senang je walaupun lambat siap tapi rasa tenang je.

Bukan di tempat kerja je boleh amalkan benda ni semua, kalau belajar dekat u atau kolej pun boleh. Sometime ada subjek yang kita tak suka kan? Hah macam mana nak hadapi subjek tu? Hehe. Semoga apa yang saya share berguna buat anda semua.



1 Komen:

Ayuni berkata...

yes, sy sangat setuju, anyway, cantik grafik kat atas...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*