Cash Out 8Share 01




Minggu lepas cerita pasal Nuffnang, hari ini nak cerita pasal 8share pula. Seminggu selepas cash out Nuffnang, saya cash out 8share pula. 8share ni, kalau rajin, banyak lah income nya, kalau malas, lambatlah nak dapat earning. Tu je petua saya pada hari ini. Haha

8share selalu tukar user interface dia jadi kadang-kadang duk kalut juga macam mana nak cash out ni. Hari tu macam senang je nak cari butang cash out rupa-rupanya dah kat tempat lain pula. Nampak sangat lambat dapat earning kan? Ha...


Step 01: Tekan butang cash out. Mana nak jumpa butang cash out? Log in 8share >> Dashboard >> tu diaa butang cash out. Tekan cepat!


Step 02: Isi kan jumlah yang anda nak cash out, minimum cash out RM50. Kurang dari tu tak boleh ye. Pada masa yang sama jangan lupa cek cash out information korang.


Step 03: Double check cash out information korang, triple check pun tak apa then baru lah korang dengan yakinnya tekan confirm.


Step 04: Progress cash out korang akan di update di laman dashboard korang so bolehlah check secara regular okay? Selamat mencuba :)


3 Komen:

ikhwan yusuff berkata...

wow!!!200+++....bpe lma tu??

Elih J. berkata...

Banyak dah ke income nya hehe :)

Naniey Jemiey berkata...

bestnya... kiri kanan rezeki masuk..alhamdulilah...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*