Cash Out Nuffnang 01




Akhirnya pada bulan April saya berjaa cash out Nuffnang buat kali pertama. Lama juga buat earning, maklumlah amatur. Tak tahu sangat selok-beloknya. Yang penting kita belajar, betul tak? Hehe.

Ramai orang dah pro cara-cara nak cash out ni kan? Tak kira nak cerita juga macam mana. Kenapa? Sebab saya excited dan mengikut peralihan masa, cara cash out akan berubah dari masa ke masa.


Step 01: Apabila dah boleh cash out dan nak cash out, tekan saja butang cash out. Mana nak dapat butang cash out tu? Pergi ke laman web nuffnang >> my nuffnang >> earnings >> skroll ke bawah sikit dan anda akan jumpa butang cash out macam gambar di atas.


Step 02: Ha apa lagi, kalau korang dah masukkan alamat rumah semua, dia terus keluar macam ni. Dan baki akaun anda akan jadi kosong semula. Semudah itu sahaja. Tapi cek belum tiba lagi, hujung bulan April haritu baru mereka proses rasanya so dalam 15 Jun macam tu baru sampai rasanya. So sekarang kita tunggu sambil buat earning lagi laju-laju jom!


4 Komen:

msredcheesecake berkata...

alhamdulillah... spend wisely k

Yun Sing berkata...

Tahniah :D

Sis Vee berkata...

alhamdulillah . sis punya nak biar dia bertinkek tingkek dulu .

Nanie berkata...

Alhamdulillah... best2... KN pun dah boleh cashout tapi nak bertangguh dulu.. harap tak expired lah... hehe

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*