Minggu ini minggu alamak ada assignment due




Pejam celik pejam celik, tinggal 2 hari je lagi nak submit satu assignment ni. Tak sangka hujung minggu ini akan busy dengan menyiapkan satu tugasan, perasan hari tu macam minggu ni boleh bersuka ria rupanya ada tarikh yang terlepas pandang lah.

Nasib baik tak ada plan ke mana-mana hujung minggu ni. Duduk atas katil menghadap laptop saja lah jawabnya sambil kadang-kadang mengunyah sedikit makanan atau minuman. Harap-harap by tomorrow siap lah assignment ni. Amiin

6 Komen:

Qaseh Vee berkata...

insha Allah siap ler tu . jgn lupa tidur yer ... hehehee

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Moga sukses siapkan assignment tu yer...

Cikgu Norazimah berkata...

selamat menyiapkan esemen, CN pun kena siapkn buku program sebelum rabu ni ! stress ! hehe

JOM JOIN : FREE lipstik Mary Kay ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay

Ainim Suju berkata...

selamat membuat assignment ya

Filzah Azzahra berkata...

all the best. Satu hari mesti saya mcm akk. Cant wait :)

nik ros berkata...

biasa nyer assigment akan siap sehari sblm nak hantar.haha

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*