Misi 1001 Hari #15 Nak pergi teambuilding

What's up? Credit to weheartit.com



Hari ini nak update satu lagi misi 101 dalam 1001 hari yang telah pun tercapai, iaitu nak pergi teambuilding. Terbayang-bayang di fikiran saat di PLKN dulu, selalu sangat duk buat aktiviti aktiviti yang memupuk semangat team building dan teringin sangat nak buat lagi aktiviti tu. Kalau kat PLKN dia panggil apa ek? Kembara berhalangan kot? Yang aa banyak lopak air tuuuu.


So sebelum masuk sem baru hari tu kitorag pergi team building dulu. Memang best. Belum masuk sem baru dah penat pengsan semua orang haih.. Dan aktiviti kembara yang paling saya suka semestinya monkey bar! Lepas okay tapi kawan satu team takut saya jatuh tu yang dia prepare dari belakang tu. Agak menimbulkan kontroversi ek gambar ini. Huhu

Yang penting lepas!


Kami juga dilatih untuk memerah otak dan membuat presentation. Haihh nasib baik benda yang nak difikirkan tak berat sangat, benda simple simple je. Lagi gambar? Boleh usha di hari pertama dan hari kedua. Selamat membaca :)

3 Komen:

Hafiz Hafizol berkata...

selalu jugak join program camnie masa di sekolah n uni haritu. best. boleh mengasah skill kepimpinan kita. :D

Naniey Jemiey berkata...

semoga ilmu y diperolehi dari team building ni dapat di manfaatkan sepenuhnya

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Memupuk semangat berpasukan tu penting sebab boleh melancarkan segala urusan kita :)

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*