Misi 1001 Hari #19 Conference




Semester ini saya ada sertai satu conference. Dalam pada nak join tu, macam macam dilema saya tempuhi. Mula-mula taknak pergi sebab ada assignment, lepas tu alasan sebab takut, tak ready lah apa apa lah semua jenis alasan saya keluarkan. Tapi akhirnya saya join juga.

Konon konon saya mewakili delegasi negara Argentina

Apa yang menarik adalah saya berkesempatan untuk mengenali dengan rakan-rakan yang sangat petah berkata-kata dan penuh ilmu di dada. Saya rasa naif gila tapi tak apa sebab best gila jumpa diorang ni.


Saya ada titipkan cerita conference ni selama 4 hari dalam jurnal saya. Hari pertama | Hari keduaHari ketiga | Hari Keempat

Komen:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*