Assignment dan test




Hari ini merupakan hari terakhir sebelum free week kedua bermula untuk sem ini. Selepas cuti seminggu awal September yang lalu, bersusun assignment untuk dihantar dan test untuk diduduki.

Bermula lah dari 8 September kena hantar assignment Law, dan dalam minggu yang sama kena ambil test secara online untuk satu subjek akaun ni. Lepas tu minggu ni, dari Selasa ada satu test, Khamis ada satu assignment nak kena hantar lepastu esok nak ambik test lagi satu.

Due dates semua nak dekat2 kan. -.-


Bayangkan lah test pada hari Sabtu. -.- Sementara orang lain bahagia bersuka ria atas padang sempena Hari Sukan, saya pula kena duduk dalam bilik berhawa dingin menjawab test akaun.

Tak payah fikir lah nak buat apa cuti seminggu minggu depan ni sebab dah ada assignment lain yang beratur minta diselesaikan sepanjang cuti ni.

p/s: jom cashout nuffnang, hehehe

3 Komen:

nik ros berkata...

byk assigtment yea. dateline yg dekat tu tak best.

Naniey Jemiey berkata...

gud luck dear..belajar rajin2...

Ibnu Ramli berkata...

Woahh nmpak mcm terancang lah planning kt board tu.. mesti pandai manage masa ni.. apa2 pun bittaufiq wannajah utk exam dan selamat hari raya aidil adha

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*