Peluang Terakhir Membaiki Markah Internal




Semua markah assignment dah keluar. Ada yang biasa saja, ada yang bagus dan ada juga yang tak sangka average, sebab perasan dah buat sehabis baik. Ada lagi 2 peluang untuk baiki markah, second chance pada assignment yang perlu dihantar pada minggu ini dan last chance pada peperiksaan di penghujung semester. So literally mari patahkan kaki untuk dapatkan gred yang bagus. Oh kakiku memang macam nak patah dah ni haha.

3 Komen:

Gee Lion berkata...

aip jangan malas2! rajin2 kan diri anda spy dapat berbangga di hari convocation nanti! hoho!

Hafiza AizZawa berkata...

gd luck.. semoga dpt result cemerlang..

Nadratul Syazwana berkata...

Macam okay je semua carrymark hehe. Nad banyak kali dapat half ish buat sakit hati jerr T_T

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*