UPDATE: Oktober 2014

Hello October **



Sekarang ni dah masuk bulan Oktober. Bulan Oktober dimulakan dengan lawatan ke rumah panjang, 2 misi 101 dalan 1001 dah boleh crosscheck. Tapi sayangnya saya telah melepaskan peluang membelai seekor harimau bintang, sebab membelai harimau ada dalam list juga. Haha

Mood menulis blog dah pulih. Haha. Selepas lama berdiam diri dengan entri yang timbul kadang kala sahaja. Ada banyak benda dalam kepala ni nak diluahkan tapi tu la, tak dapat feel nak menulis tu. Nak menaip mood tarak. In shaa Allah dalam healing process. 

Lepas balik rumah panjang hari tu saya demam sebab perjalanan pulang tu diiringi hujan lebat, ditambahkan lagi dengan keadaan jalan yang bumpy selama 2 jam dalam bas menyebabkan badan sakit-sakit, terutamanya bahagian pinggan. Badan pun panas.

Untitled

Sekarang ni tengah aim 3 assignment yang due pada 20-29 Oktober. No more aktiviti-aktiviti tambahan terlebih, fokus pada rutin yang membosankan saja. Oh ya, currently dah rajin tengok dan bermain frisbee. Harap-harap ada lah kehidupan yang lebih sihat lepas ni. SMILEY :)

p/s: Hujan lebat hari-hari!

Komen:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*