Planner 2015 dah siap





Selepas tiga tahun duk beli planner warna pink yang hanya 25% je digunakan secara produktif, tahun ni saya decide nak buat sendiri je planner. Haha jenuh duk menggaris buat kalendar sendiri dalam buku kosong. Jimat sikit kan planner makin lama makin mahal lah pulak


Personally untuk saya memerlukan overview untuk setahun, which means kalendar jan-dec in one page. Lepas tu saya perlukan setiap bulan kalendar versi besar untuk take note tarikh2 penting. Yang selebihnya, ikut keperluan je lah.

Harap-harap tahi ayam semakin kurang hangatnya kerana kadang-kadanga mood nak guna planner ni hangat2 tahi ayam je hehe.

Komen:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi membaca dan meninggalkan komen :)

/
Blogger Widgets

Terima kasih sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2009 | My Mini Self | Por *Templates para VOCÊ*